2009. szeptember 21., hétfő

Szeptember 22. Kedd
Hát megtorpantak itt a dolgok rendesen. Tegnapi zárómérlegem egyébként 400USD nyereség, 96USD veszteség. A nyerő olaj short és arany long. A vesztő arany short.
Linkajánló: www.digitallook.com -ingyenesen lehet regisztrálni, sok hasznos információ és hír az árupiaccal kapcsolatban. Angolul van, de jól érthető.
Mai lehetőségek, ajánlások:

GLOBEX
-COMEX Copper High Grade 2009. decemberi szállítás: Most besorolt egy 279 és 283,50-es sávba. Ha ezt normálisan áttöri, az lehet egy jó beszállási pont csúszó stoppal. Én valószínübbnek tartom, hogy felfelé tör ki. Ha mégis lefelé, várjunk ki esetleg egy visszatesztet.

-E-mini Crude Oil (500 hordós) 2009. decemberi szállítás: 69,750 és 71 között rangel. Ma lehet,
hogy így is marad. Range tradre én nem ajánlom ma, de bátrak megpróbálhazják. Viszont ha
ha kitör, akkor valószínüleg lesz visszateszt is.

-Kukorica mini decemberi szállítás: A jó ideje tartó esése valószínüleg még nem állt meg. Most a
310 4/8 és 319 4/8 közti sávban talált csatornát. Kitörés még ma valószínü. Visszateszt nem
jellemző.

-Búza decemberi szállítás: Shortra én ma nem játszanék. Ha viszont áttöri a 460-as ellenállást, akkor érdemes figyelni, ha a következőt is átviszi 463,20-nál, akkor long.

Hát én ezekkel próbálkozom ma. Délután már nem leszek gépnél, de dél körülig még visszanézek. Esetleg megpróbálok pozijaimról is még írni valamit majd. Londonra figyeljünk a nyitáskor. Robusta kávéban és kakaóban nagy potenciál lehet ma!!! Mindenkinek jó kereskedést kívánok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése